Terugblik 17 februari Skijuwel, SkiWelt Kitzbühel Kirchberg

Skijuwel

Terugblik 17 februari Skijuwel, SkiWelt Kitzbühel Kirchberg

Vandaag ook eens een terugblik naar het skigebied van Skijuwel. Dit skigebied bestaat uit 2 aangesloten dorpen te weten Alpbach en Wildschönau. We waren daar in 2015 en dat is inmiddels al een tijdje geleden. Ook goed is te zien nog de oude Schattbergbahn. Dit winterseizoen stond Skijuwel op het programma te bezoeken maar iets goede roet in het eten.

Bekijk de video update nog maar eens en het was FANtastsich Kaiserwetter en dan heb je automatisch mooie beelden.

Maar we hebben nog een video klaar staan. We waren opgestapt in Brixen im Thale (SkiWelt) en we laten zien dat je ook heel makkelijk kan switchen naar het skigebeid van Kitzbühel en Kirchberg. Mocht je in deze gebieden een keer vakantie houden dan weet je dat je tegen de 500 km aan piste heb om te skiën. Dat is toch wel genoeg voor een weekje…toch? Bekijk ook deze video update maar eens.

Vandaag hadden we nog een terugblik 17 februari. Deze update is HIER nog te bekijken.

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Instagram Banner

Skihut Alles voor de Wintersport Banner Groot

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...