Terugblik 18 maart 2018 SkiWelt

Westendorf Fleidinglift Topfoto

Het oude middenstation van de Fleidinglift, deze is er dus niet meer

Terugblik 18 maart 2018 SkiWelt

We hebben van de afgelopen jaren 1 video update gevonden die gemaakt is op exact 18 maart. Het jaartal is 2018. Het weer was het net niet deze dag. Zonnetje kwam er nauwelijks doorheen en als je het geluid hoort van de ski’s dan weet je dat de lente aan het naderen is. Het verschil met een noord en zuidhelling is ook weer mooi te zien. Maar skiën kon je er zeker.

Overigens we staan nog stil bij wat nu het hoogste puntje is van SkiWelt. De meeste zullen zeggen “dat is de Hohe Salve” nou dan hebben we nieuws voor jullie. Deze vraag wordt beantwoordt in de video, kijk maar.

Westendorf

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Instagram Banner

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 2 jaar hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...