Terugblik 19 maart 2016 Kaprun Kitzsteinhorn

Kaprun Topfoto

Terugblik 19 maart 2016 Kaprun Kitzsteinhorn

Dagelijks maken we een terugblik naar dezelfde dag als waarop we aanbeland zijn. Dit keer 19 maart. In 2016 hadden we met recht een superdag op de Kitzsteinhorn en dat is nog steeds de gletsjer die bij Kaprun ligt.

Deze dag was het ook met recht kaiserwetter. Wat een blauwe lucht en die lucht wordt nog blauwer als je ook nog eens hagelwitte sneeuw heb liggen. De sneeuw was echt super. We spreken zelfs nog in de video, als je tijd zou hebben met de Pasen dan ben je natuurlijk van harte welkom. De kansen voor dit jaar daarop zijn redelijk laag. Geniet daarom maar weer eens van deze beelden en wie weet zijn we er sneller dan gedacht. Hieronder de twee video’s die we deze dag maakte op de Kitzsteinhorn.

Als toegift vonden we nog een video update van een rondje die we maakte om de Hohe Salve. Deze video is gemaakt op 19 maart 2018.

Kleine Salve richting Hohe Salve

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Instagram Banner

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 2 jaar (27 oktober 2019) hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...