Terugblik 2 februari 2018, 2019 en 2020

Foto voor Nieuwsbrief Resterhöhe

Terugblik 2 februari 2018, 2019 en 2020

Vandaag kijken we ook terug naar 2 februari 2002, een bijzondere dag in Nederland. Weten jullie nog waar jullie waren op 2 februari 2002. Op deze dag die ook goed gevierd is in Nederland, weten wij nog steeds waar we waren. In het oranje gekleed en dat in de Zillertal Arena in Köningsleiten. Wat zou er toen aan de hand zijn geweest in Nederland? Helaas hebben wij daar geen beelden meer van maar wel beelden vanuit andere jaren.

We beginnen met 2 februari 2019. Een rondje in het skigebied van Kitzbühel en we waren  op weg naar de Resterhöhe.

Op 2 februari 2020 waren we toch maar een beetje in de buurt gebleven van waar wij altijd verblijven. Dit ook omdat het best wel eens zou kunnen dat het erg slecht weer zou worden maar dat viel mee. De video update is staat hier onder. Ook in deze video is te zien waar je de lekkerste halve kippen kan halen.

Ook op 2 februari 2018 waren we in Westendorf. Ski je nog ff mee?

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Buffy FANtastisch Oostenrijk

Buffy FANtastisch Oostenrijk… wellicht iets voor jou. De buffy(s) zijn weer te bestellen. We hebben weer een partij binnen gekregen maar let op! Op = Op. Wees er dus snel bij.

Voor een vriendenprijs van € 7,95 per buffy kunnen we deze versturen. Verzendkosten, transactiekosten is inclusief voor Nederlandse verzending. Indien we de buffy’s dienen te versturen naar België dan komt daar nog een kleine bijdrage bij. Je kunt deze buffy’s bestellen op de website van FANtastisch Oostenrijk.

Instagram Banner

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht