Terugblik 20 februari rondje Skicircus Leogang, Saalbach, Hinterglemm

Leogang 27-12-2020

Terugblik 20 februari rondje Skicircus Leogang, Saalbach en Hinterglemm

We gaan weer terug in de tijd. Altijd weer leuk om een rondje in het echt te maken in het Skicircus. binnenkort gaan we er weer een nieuw rondje maken. Dit keer een terugblik naar het jaar 2017 maar dan ook wel exact 5 jaar geleden.

Voor nu kijken we naar beelden uit het verleden, zien jullie de verschillen met het heden? Reacties graag op facebook, wie ziet de verschillen? Benieuwd hoe het toen was? Ook nog als toegift een skicompilatie.

Maar we hebben nog een leuke video update gevonden, ook van de 20e februari maar dan het jaar 2019. Kijk zelf maar, beelden zijn gemaakt op een FANtastische gletsjer.

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Instagram Banner

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 2 jaar (27 oktober 2019) hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Ski Outlet Logo

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht