Terugblik 21 januari naar sneeuwdump en Hahnenkamm

CampingWelt Brixen im Thale Shovel

Terugblik 21 januari naar sneeuwdump en Hahnenkamm

Ook dit keer weer een aantal terugblikken naar de datum van 21 januari van een jaar. We beginnen in 2017. Op deze dag was er weer in de nacht bijzonder veel sneeuw gevallen en dat was goed te zien op de camping waar wij verblijven.

Afgelopen jaar maakte we een tochtje naar de Hahnenkamm en laat daar nu precies in deze periode de Hahnenkammrennen zijn (deze week ook en komend weekend staat de afdaling en Super G weer op het programma) Wat een heerlijke beelden en wat een verlangen om weer terug te gaan. Daar zullen we toch nog even geduld voor moeten hebben.

In 2017 was het een geweldige zonnige dag, echt Kaiserwetter. Het gebied herkennen jullie vast wel. Ook in 2019 waren daar te vinden.

Dit was de terugblik 21 januari, als we kijken naar de dag van morgen dan komen er verschillende gebieden aan de orde. Zillertal Arena, Stubaier Gletsjer, St Johann in Tirol, Kirchberg en Kitzbühel.

Van Beeck tenten

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Instagram Banner

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 1 jaar (27 oktober 2019) hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...