Terugblik 22 januari in oa St Johann in Tirol

St Johann in Tirol

St Johann in Tirol met schitterend uitzicht op de Wilderkaiser

Terugblik 22 januari in oa St Johann in Tirol

Vorig jaar in 2020 bezochten we op 22 januari St Johann in Tirol. Wat ons betreft een mooi gebied en waar je ook kijkt, je het een geweldig uitzicht. Zeker als je richting de Wilderkaiser kijkt zoals hierboven.

Maar het skigebied is ook prima en dan doelen we op dat het goed wordt bijgehouden (prepareren) maar ook is het niet te druk (nog) Ook zijn er mooie lange afdalingen te maken. Vanaf de Harschbichl kun je twee hele lange afdalingen maken. Bv richting het dalstation van de Eichenhhofbahn of helemaal naar Oberndorf.

Hieronder de video update die we destijds hebben opgenomen.

In 2019 op 22 januari waren we op de Stubaier Gletsjer te vinden. Wat een geweldige gletsjer is dit. Tevens ook de grootste gletsjer waar je kunt skiën. Veel piste kilometers kun je hier maken. Ook is er een geweldige afdaling, 10 kilometer maar liefst. Bekijk hieronder de videoupdate van de dag alsmede een van de afdalingen die je op de gletsjer kunt maken.

Op 22 januari 2017 waren we in het skigebied van Kitzbühel en we maakten een klein rondje naar Resterhöhe. Je komt de 3S Bahn tegen en heerlijke beelden. Wanneer kunnen en mogen we weer?

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Buffy FANtastisch Oostenrijk

Buffy FANtastisch Oostenrijk… wellicht iets voor jou. De buffy(s) zijn weer te bestellen. We hebben weer een partij binnen gekregen maar let op! Op = Op. Wees er dus snel bij.

Voor een vriendenprijs van € 7,95 per buffy kunnen we deze versturen. Verzendkosten, transactiekosten is inclusief voor Nederlandse verzending. Indien we de buffy’s dienen te versturen naar België dan komt daar nog een kleine bijdrage bij. Je kunt deze buffy’s bestellen op de website van FANtastisch Oostenrijk.

Instagram Banner

Skihut Alles voor de Wintersport Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht