Terugblik 22 januari in oa St Johann in Tirol

St Johann in Tirol

St Johann in Tirol met schitterend uitzicht op de Wilderkaiser

Terugblik 22 januari in oa St Johann in Tirol

Twee jaar geleden bezochten we op 22 januari St Johann in Tirol. Wat ons betreft een mooi skigebied en waar je ook kijkt, je hebt een geweldig uitzicht. Zeker als je richting de Wilderkaiser kijkt zoals hierboven.

Maar het skigebied is ook prima en dan doelen we op dat het goed wordt bijgehouden (prepareren) maar ook is het niet te druk (nog) Ook zijn er mooie lange afdalingen te maken. Vanaf de Harschbichl kun je twee hele lange afdalingen maken. Bv richting het dalstation van de Eichenhhofbahn of helemaal naar Oberndorf.

Hieronder de video update die we destijds hebben opgenomen.

In 2019 op 22 januari waren we op de Stubaier Gletsjer te vinden. Wat een geweldige gletsjer is dit. Tevens ook de grootste gletsjer waar je kunt skiën. Veel piste kilometers kun je hier maken. Ook is er een geweldige afdaling, 10 kilometer maar liefst. Bekijk hieronder de videoupdate van de dag alsmede een van de afdalingen die je op de gletsjer kunt maken.

Op 22 januari 2017 waren we in het skigebied van Kitzbühel en we maakten een klein rondje naar Resterhöhe. Je komt de 3S Bahn tegen en heerlijke beelden. Wanneer kunnen en mogen we weer?

Skihut Alles voor de Wintersport Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Cityhouse Flipside Groot Banner

Colada Sport2000 banner

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 2 jaar (27 oktober 2019) hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht