Terugblik 22 maart 2018 Hochzeiger

Pitztal Hochzeiger

Terugblik 22 maart 2018 Hochzeiger

Dit jaar stond dit skigebied weer op de lijst om te bezoeken maar van onze kant kwam er helaas wat tussen. Wij betreuren dit zeker maar we hebben de beelden ook nog van een paar jaar geleden. Als wij de beelden zien dan weten we wat we weer hebben gemist.

Volgend jaar plannen we zeker dit gebied weer in en hopen dat het dan allemaal goed komt. Bekijk onze video van destijds maar even en het super kaiserwetter!

Vandaag blikken we dus exact terug naar de dezelfde datum maar dan in een ander jaar, 22 maart 2018. We bezochten toen de Hochzeiger.  Kijk zelf maar eens. Ook nog een skicompilatie.

Omdat het deze dag zo n geweldige kaiserwetter dag was hadden we ook nog een skicompilatie gemaakt. Veel pistes in dit gebied kunnen jullie dan bekijken.

Hochzeiger

© pitztal.com

Pitztal Hochzeiger

Pitztal Hochzeiger

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Instagram Banner

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 2 jaar hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...