Terugblik 22 maart 2019 Stubaier Gletsjer

Stubaier Gletsjer 3S Eisgratbahn

Terugblik 22 maart 2019 Stubaier Gletsjer

Ook wij missen deze gletsjer dit jaar. Geen enkele dag er kunnen zijn maar daar zijn wij niet de enige in. Jullie ook en dat schept een band. Wij gaan er op zeker vanuit dat we volgend jaar hier onder andere weer naar toe kunnen gaan. Maar exact 2 jaar geelden waren we op de Stubaier Gletsjer en hebben daar 2 video’s opgenomen. Hoe het destijds op de gletsjer was kunnen jullie zien in de video update van 22 maart 2019.

Ook zijn we nog langs geweest op het uitzichtplatform. Dit brengt je naar een platform op 3.210 meter hoogte. Dit noemen ze Top of Tyrol.

Stubaier Gletsjer 10 aug 2020

Niet dat het het hoogste punt is daar hebben we een andere uitzichtplatform voor. Wie weet waar dit platform ligt. We zijn benieuwd? Reacties graag op facebook.

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Instagram Banner

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 1 jaar (27 oktober 2019) hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht