Terugblik 23 februari St Johann, Saalbach, Westendorf, Resterhohe

St Johann in Tirol

St Johann in Tirol met schitterend uitzicht op de Wilderkaiser

Terugblik 23 februari St Johann, Saalbach, Westendorf, Resterhohe

We hebben maar liefst 4 video’s opgedoken met dezelfde datum, 23 februari. We beginnen eerst met de video die we in 2020 opnamen in St Johann in Tirol.

De 2e video komt vanuit het Skicircus. Opgestapt inLeogang en weer een leuk rondje gemaakt langs Saalbach en Hinterglemm. Ook was het Kaiserwetter, kijk zelf maar.

In Oostenrijk worden ook veel skishows gegeven. Wij waren er ook bij eentje aanwezig in 2016. Hier zijn de beelden nog te zien.

Overdag in 2016 waren we overigens in het skigebied van Resterhohe dat een onderdeel is van Kitzbühel.

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Instagram Banner

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 1 jaar (27 oktober 2019) hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...