Terugblik 23 januari 2020 afdalingstraining Kitzbühel

Hahnenkammrennen Kitzbühel

Terugblik 23 januari 2020 afdalingstraining Kitzbühel

We blikken vandaag terug naar exact 1 jaar geleden. We waren bij de trainingsafdaling in Kitzbühel aanwezig. Zijn ook de hele afdaling langs het parcours naar beneden geskied en jullie kunnen ook een fors gedeelte van het raceparcours zien.

Je ziet aardige sprongen bij de Mausefalle en helemaal beneden na de training kwamen we nog een hele bekende skiër tegen die al een keer eerder de afdaling had gewonnen. Wie dat is? Kijken maar, zelf hadden we zeker even niet in de gaten wie het was. Als ik op zijn voorhoofd had gekeken had ik het moeten weten want deze man wordt gesponsord door het gebied Sölden.

Hahnenkammrennen Kitzbühel

Hahnenkammrennen Kitzbühel

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 2 jaar (27 oktober 2019) hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Banner Bluetribe 1200x400

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...