Terugblik 25 maart 2016 en 2017 Saalbach Kitzbühel

Dutchweek Saalbach

Terugblik 25 maart 2016 en 2017 Saalbach Kitzbühel

Op 25 maart 2016 waren we in het Skicircus. Dutchweek was er ook neergestreken om er weer een leuk feestje van te maken en dat is zeker gelukt.

We zijn op de panoramaalm langs geweest. Ook zagen we daar nog iemand een pirouette maken op de ski’s en gleed vervolgens een soort van zwembad in… kijk zelf maar. Het weer werkte helaas niet mee maar het kan niet altijd kaiserwetter zijn, zo af en toe moet er natuurlijk ook wat sneeuw vallen.

Op 25 maart 2017 waren we in het skigebied van Kitzbühel en Kirchberg en ging de reis via Jochberg naar de Resterkogel. Deze dag was het geweldige kaiserwetter, een prachtige dag om te skiën in dit gebied. Kijk zelf maar!

Resterkogel opening 22 okt 2016

Dakdragerwinkel.nl Grote banner DDW - lente 2022 - 900x600

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Oostenrijkse Winkel grote banner

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 2 jaar (27 oktober 2019) hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...