Terugblik 26 januari naar vergeten pistes

Ellmau Schmiedalm naar Scheffau

Terugblik 26 januari naar vergeten pistes

We hebben weer een heleboel video’s gespot die we in het verleden hebben gemaakt en dan ook nog eens op 26 januari. We blikken weer terug naar deze dag en we gaan eerst naar de video die we maakten van een skiweg van Ellmau naar Scheffau. Dat begint aan het einde van de piste van de Schiedalm. Je steekt dan een weg over en dan het bos in. Wij noemen dit een vergeten piste omdat niet iedereen deze route kent.

Brixen im thale Götschenafdaling

De 2e video die hebben we ook gemaakt in 2019. Wat was er een sneeuw gevallen. Opname is bij onze campinglift maar ook laten we het onderste gedeelte zien van de Götschenafdaling, vanaf deze piste kun je naar de camping skiën. Dit is absoluut een vergeten piste. Niet voor de mensen op de camping. De Götschenafdaling aan het einde van de dag ligt er normaal gesproken nog net zo goed bij als in de ochtend. Probeer het maar eens.

Op 26 januari 2020 waren we in Scheffau en daar maakte we onderstaande video.

Ook kregen we in 2017 nog 2 video’s van Stefan en Harold.

Van Beeck tenten

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Grittlmühle grote afsluitbanner

Int2sportbrand banner januari 22 Groot

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 2 jaar (27 oktober 2019) hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...