Terugblik 26 januari naar vergeten pistes

Ellmau Schmiedalm naar Scheffau

Terugblik 26 januari naar vergeten pistes

We hebben weer een heleboel video’s gespot die we in het verleden hebben gemaakt en dan ook nog eens op 26 januari. We blikken weer terug naar deze dag en we gaan eerst naar de video die we maakten van een skiweg van Ellmau naar Scheffau. Dat begint aan het einde van de piste van de Schiedalm. Je steekt dan een weg over en dan het bos in. Wij noemen dit een vergeten piste omdat niet iedereen deze route kent.

Brixen im thale Götschenafdaling

De 2e video die hebben we ook gemaakt in 2019. Wat was er een sneeuw gevallen. Opname is bij onze campinglift maar ook laten we het onderste gedeelte zien van de Götschenafdaling, vanaf deze piste kun je naar de camping skiën. Dit is absoluut een vergeten piste. Niet voor de mensen op de camping. De Götschenafdaling aan het einde van de dag ligt er normaal gesproken nog net zo goed bij als in de ochtend. Probeer het maar eens.

Op 26 januari 2020 waren we in Scheffau en daar maakte we onderstaande video.

Ook kregen we in 2017 nog 2 video’s van Stefan en Harold.

Van Beeck tenten

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Haus Steiner

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Instagram Banner

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht