Terugblik 26 maart is er nog te skiën?

SkiWelt laatste skidag 20-21

@Skiwelt facebookpagina

Terugblik 26 maart is er nog te skiën?

De vraag die we hierboven stellen gaat natuurlijk niet over dit seizoen. Dat antwoordt is wel duidelijk toch? Maar zodra we in een normaal seizoen in de maand maart belanden is altijd een veel gestelde vraag of er wel sneeuw ligt. De meeste denken altijd dat in gebieden tot 2000 meter het over en uit is. Dat is zeker niet waar.

Als we bijvoorbeeld terugkijken naar afgelopen week dan is er zelfs zo eind maart nog een behoorlijke bak met sneeuw gevallen. Dat is natuurlijk niet altijd zo. De lente kan zich ook aardig van haar kant laten zien. Maar bij het zoeken naar een terugblik naar 26 maart zijn we toch een aantal video’s tegen gekomen.

Kijk zelf maar naar de beelden vanuit Kirchberg en SkiWelt. De eerste video is zelfs gemaakt toen we nog niet eens een website hadden…

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Instagram Banner

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 1 jaar (27 oktober 2019) hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht