Terugblik 27 februari diverse jaren VIDEO’s

Stubaier Gletsjer

Terugblik 27 februari diverse jaren

Vandaag ook weer een terugblik naar diverse jaren en als eerste kijken we naar het skigebied op de gletsjer van Kaprun. We waren daar op 27 februari 2016. Je ziet hier ook die lange tunnel door de Kitzsteinhorn heen die je bij een 2e uitzichtplatform brengt.

Op 27 februari 2017 waren we in het Stubaital en we brachten een bezoek aan de gletsjer. Een Video update staat klaar maar ook een skicompilatie.

Op 27 februari 2018 en 2020 waren we in het gebied van SkiWelt. Eerst een update vanuit Westendorf en de laatste vanuit 2020 zie je vooral Ellmau voorbij komen.

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Instagram Banner

Skihut Alles voor de Wintersport Banner Groot

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 1 jaar (27 oktober 2019) hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht