Terugblik 27 maart 2016 Kaprun Kitzsteinhorn

Kaprun Kitzsteinhorn

Terugblik 27 maart 2016 Kaprun Kitzsteinhorn

Dit keer ook een terugblik naar de Kitzsteinhorn. Normaal gesproken moeten wij altijd hier een klein uurtje voor rijden en dan kom je ook langs Tauerblick. Daar heb je bij mooi weer een geweldig uitzicht over het Pinzgaudal. Dat zie je dus zeker als eerste in de video.

Natuurlijk ook beelden vanaf de gletsjer. Wij hebben hier toch wel heimwee naar, jullie ook? Waarschijnlijk zijn we ook dit jaar met de Pasen daar weer terug.

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Instagram Banner

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 2 jaar (27 oktober 2019) hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...