Terugblik 28 december Zillertal Arena, Kitzbühel, Kaprun en SkiWelt

Zillertalarena

Terugblik 28 december Zillertal Arena, Kitzbühel, Kaprun en SkiWelt

We gaan terugblikken naar … en dat doen we met een aantal video’s. De dag dat we gaan terugblikken is 28 december. Op 28 december waren we in Zillertal Arena, Kaprun Kitzsteinhorn, Kitzbühel en SkiWelt. Jullie zien de jaren 2016 t/m 2019 voorbij komen. We beginnen eerst met 2019.

Toen waren we in het skigebied van Kitzbühel en Kirchberg. Ook hebben we bij Resterhöhe nog een mooie afdaling gemaakt en deze hebben we helemaal opgenomen.

In 2018 waren we op 28 december in de Zillertal Arena. We zijn opgestapt in Zell am Ziller en via Gerlos gingen we richting Königsleiten en Wald.

Op 28 december 2017 bleven we iets dichter bij huis en dat is dus een video update vanuit SkiWelt. De reden dat we dichtbij huis zijn gebleven raad zich wel raden in de video. De hele dag sneeuw en af en toe ook zware sneeuwval en dan blijven wij meestal in de buurt waar we altijd zijn.

In 2016 waren we deze dag op de gletsjer van Kaprun te vinden. Hoe het toen was zie je in de video!

Met de terugblik gaan we door totdat we weer echt nieuwe mogen en kunnen maken.

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Buffy FANtastisch Oostenrijk

Buffy FANtastisch Oostenrijk

Wegens gigantisch succes zijn we door al onze Buffy’s heen. We hebben een extra bestelling gemaakt maar deze zijn naar verwachting weer in januari 2021 leverbaar. Wel kunnen jullie alvast de buffy’s voor-bestellen. We noemen dat een pre order. Met het achterlaten van je e-mailadres kunnen we je dan een bericht sturen zodra de nieuwe Buffy’s er zijn!

Als alles goed gaat hebben we de buffy’s in januari weer binnen. Wil je een bericht krijgen van ons en ook bestellen, ga dan naar het bericht waar je de buffy zogenaamd kunt pre-orden.

Laat daar je e-mailadres achter en je krijgt van ons een bericht met een link zodat je meteen jouw buffy(s) kunt bestellen. Voor een vriendenprijs van € 7,95 per buffy kunnen we deze versturen. Verzendkosten, transactiekosten is inclusief voor Nederlandse verzending. Indien we de buffy’s dienen te versturen naar het buitenland dan komt daar nog een kleine bijdrage bij. Een buffy is net wat comfortabeler te dragen in de skiliften het komende winterseizoen. Je kunt deze buffy’s bestellen op de website van FANtastisch Oostenrijk.

Skihut Alles voor de Wintersport Banner Groot

Sport2000 Skischoen op Maat

Banner Sport2000 Ski Schoen op maat

Colada Sport2000 banner

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht