Terugblik 29 december oa St Johann in Tirol

St Johann in Tirol

Terugblik 29 december oa St Johann in Tirol

Ook dit keer weer een terugblik naar 29 december. We beginnen in 2017. Toen waren we in het skigebied van St Johann in Tirol. Wat een geweldige dag was dit…Kaiserwetter was het en dan weet je best wel hoe mooi het kan zijn in Oostenrijk en al helemaal in St Johann in Tirol. Bekijkt de video maar eens.

Maar we zijn in nog meer gebieden geweest op 29 december. Hieronder lichten we nog een aantal gebieden uit. Eerst maar naar het jaar 2019 toen waren we in de Zillertal Arena…. ook weer met Kaiserwetter.

In 2018 waren we in SkiWelt. Het was helaas geen kaiserwetter maar de zon kam er wel even flauwtjes bij. Wat wel nieuw was destijds was de zogenaamde “ski umfahrung” als je vanaf de Astberg weer terg aan het skiën was richting Ellmau. Dus niet meer de 3 wegen oversteken. Daar zijn nu tunnels gemaakt dus ook geen last meer van steentjes die er altijd wel lagen.

In 2016 waren we in het gebied van Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn. Ook deze dag was het kaiserwetter, heerlijk beelden dus.

Als we het zo zien heeft deze dag veel zonneschijn gehad de afgelopen jaren. Hoe dat vandaag is gaan we zien. Wellicht dat we nog wat updates ontvangen vanuit Oostenrijk.

Buffy FANtastisch Oostenrijk

Buffy FANtastisch Oostenrijk

Wegens gigantisch succes zijn we door al onze Buffy’s heen. We hebben een extra bestelling gemaakt maar deze zijn naar verwachting weer in januari 2021 leverbaar. Wel kunnen jullie alvast de buffy’s voor-bestellen. We noemen dat een pre order. Met het achterlaten van je e-mailadres kunnen we je dan een bericht sturen zodra de nieuwe Buffy’s er zijn!

Als alles goed gaat hebben we de buffy’s in januari weer binnen. Wil je een bericht krijgen van ons en ook bestellen, ga dan naar het bericht waar je de buffy zogenaamd kunt pre-orden.

Laat daar je e-mailadres achter en je krijgt van ons een bericht met een link zodat je meteen jouw buffy(s) kunt bestellen. Voor een vriendenprijs van € 7,95 per buffy kunnen we deze versturen. Verzendkosten, transactiekosten is inclusief voor Nederlandse verzending. Indien we de buffy’s dienen te versturen naar het buitenland dan komt daar nog een kleine bijdrage bij. Een buffy is net wat comfortabeler te dragen in de skiliften het komende winterseizoen. Je kunt deze buffy’s bestellen op de website van FANtastisch Oostenrijk.

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

SneeuwkettingenWinkel Banner Groot

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht