Terugblik 2e kerstdag 2018 en 2019 VIDEO

Kitzbüheler Horn Kitzbühel

Terugblik 2e kerstdag 2018 en 2019 VIDEO

In deze terugblik hebben we het skigebied van de Kitzbüheler Horn herontdekt. Door de twee nieuwe liften en de drukte in andere gebieden waren we eens voor de verandering uitgeweken naar dit gebied. Het gebied is niet heel groot maar het is er heerlijk rustig ook in drukke vakantieperiodes kun je hier prima tot je recht komen. We zijn er zelfs nog een keer terug geweest. Het skigebied van de Kitzbüheler Horn zou ook op je programma moeten staan. Zeker als je in Kitzbühel of Kirchberg een skikaart hebt of bv de SuperSkiCard die wij hebben. Bekijk onze video update en nog een video van een afdaling.

2e kerstdag 2018 waren we aan de overkant van de Kitzbüheler Horn en maakte we vanaf de Pengelstein een tochtje naar Pass Thurn.

Nu we deze terugblik 2e kerstdag weer hebben gezien hopen we op deze zelfde dag volgend jaar weer in een skigebied te zijn. Na zo veel jaren in Oostenrijk en dan opeens in Nederland te verblijven is dat toch een beetje anders. Als we de keuze hebben dan …. zie je ons volgend jaar op deze dag weer beelden maken in Oostenrijk.

Kitzbüheler Horn Kitzbühel

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Buffy FANtastisch Oostenrijk

Buffy FANtastisch Oostenrijk

Wegens gigantisch succes zijn we door al onze Buffy’s heen. We hebben een extra bestelling gemaakt maar deze zijn naar verwachting weer in januari 2021 leverbaar. Wel kunnen jullie alvast de buffy’s voor-bestellen. We noemen dat een pre order. Met het achterlaten van je e-mailadres kunnen we je dan een bericht sturen zodra de nieuwe Buffy’s er zijn!

Als alles goed gaat hebben we de buffy’s in januari weer binnen. Wil je een bericht krijgen van ons en ook bestellen, ga dan naar het bericht waar je de buffy zogenaamd kunt pre-orden.

Laat daar je e-mailadres achter en je krijgt van ons een bericht met een link zodat je meteen jouw buffy(s) kunt bestellen. Voor een vriendenprijs van € 7,95 per buffy kunnen we deze versturen. Verzendkosten, transactiekosten is inclusief voor Nederlandse verzending. Indien we de buffy’s dienen te versturen naar het buitenland dan komt daar nog een kleine bijdrage bij. Een buffy is net wat comfortabeler te dragen in de skiliften het komende winterseizoen. Je kunt deze buffy’s bestellen op de website van FANtastisch Oostenrijk.

Superskicard

© superskicard.com

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 1 jaar (27 oktober 2019) hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Skihut Alles voor de Wintersport Banner Groot

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...