Terugblik 3 april 2015 afdaling Kandleralm

SkiWelt Brixental Kandleralm

Terugblik 3 april 2015 afdaling Kandleralm

We hebben ook vandaag weer gezocht in de archieven en we kwamen een video tegen van 6 jaar geleden toen we de Kandelerafdaling hebben gedaan. Dit is een afdaling tussen Westendorf en Brixen im Thale en kun je via deze route richting Ellmau, Scheffau, Hopfgarten, Itter, Going en Söll.

De afdaling is met de helmcamera opgenomen.. helaas niet helemaal tot in het dal en ook hier wordt wel de vraag beantwoordt of er nog sneeuw in deze periode in de dalen kan liggen. Kijk zelf maar, in de video kun je het antwoordt zien.

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Haus Steiner

Instagram Banner

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 1 jaar (27 oktober 2019) hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...