Terugblik 3 maart 2016, 2019 en 2020

Westendorf Ribbeltjespiste

Terugblik 3 maart 2016, 2019 en 2020

We hebben weer een aantal video’s gevonden die allemaal gemaakt zijn op 3 maart maar dan wel uit andere voorgaande jaren. Kijk achtereenvolgens naar  Kaprun Kitzsteinhorn en SkiWelt.

Zitten jullie momenteel in  Oostenrijk. Laat van je horen op onze vrienden pagina. Daar kun je foto’s en video’s posten. Laat maar zien wat jullie op dat moment aan het doen zijn op de pistes. Je moet er voor op facebook zijn op de Vrienden van FANtastisch Oostenrijk.

Westendorf Topfoto Winter

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Mesnerwirt Westendorf

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Grittlmühle grote afsluitbanner

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 1 jaar (27 oktober 2019) hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...