Terugblik 30 januari 2016 Kitzsteinhorn Kaprun

Kaprun Kitzsteinhorn topfoto

Kaprun Kitzsteinhorn Alpincenter 2.450 meter

Terugblik 30 januari 2016 Kitzsteinhorn Kaprun

Als we even niet in Oostenrijk zijn dan doen we als het kan een datum update vanuit het verleden. Dat betekent op exact dezelfde datum een video update plaatsen vanuit het verleden. Zo kunnen jullie toch nog genieten van video’s die eerder zijn opgenomen.

Dit keer een update vanaf de Kitzsteinhorn en daar was het super zonnig. Vandaag (2022) is er helaas wat ander weer in Oostenrijk te bekennen, zeker in de noord alpen.

Kaprun Kitzsteinhorn 14 oktober 2020 Topfoto

Kaprun Kitzsteinhorn ZON

Mochten onze volgers nu ook eens een video willen maken dat kan. Het mag zeker een gebied zijn die hier niet vaak aan bod komt. Wie durft er een video update te maken. Neem maar contact op. Mail ons op info@fantastischoostenrijk.nl We zijn erg benieuwd naar jullie video updates.

Colada Sport2000 banner

Int2sportbrand banner januari 22 Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Oostenrijkse Winkel grote banner

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 1 jaar (27 oktober 2019) hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...