Terugblik 30 maart 2019 Kitzsteinhorn

Kaprun Topfoto

Terugblik 30 maart 2019 Kitzsteinhorn

Bij het terugkijken naar deze terugblik is het echt …arrgrgggg wat een heerlijke beelden vanaf de gletsjer in Kaprun. Twee jaar geleden hadden we echt FANtastisch weer of noemen we dat Kaiserwetter. Er was plenty of snow en de sneeuwkwaliteit echt heerlijk. Op de gletsjer is het normaal gesproken in deze periode nog steeds volop winter. Maar bekijk nog maar eens de beelden als alles perfect is.

Volgend jaar nieuwe kansen daar gaan we echt vanuit. Medio oktober staat bij ons al omcirkeld en jullie. Hebben jullie al plannen gemaakt?

Kaprun Kitzsteinhorn 14 oktober 2020 topfoto

…..

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Instagram Banner

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 1 jaar (27 oktober 2019) hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht