Terugblik 31 januari 2020 SkiWelt VIDEO

Jochstube

Terugblik 31 januari 2020 SkiWelt VIDEO

Als je bovenstaande foto ziet dan wil je maar één ding en dat is er naar toe. De krokusvakantie staat binnenkort op het programma en ondanks beperkingen kun je er nog steeds naar toe. Maar ook dat is een keuze. We gaan weer even terug in de tijd. Precies 2 jaar geleden maakten we  een video update vanuit SkiWelt. We hebben een rondje om de Hohe Salve gedaan en voorts ging het richting Ellmau, Westendorf werd ook nog even aangetikt. Bekijk de prachtige beelden maar weer eens.

Grote vraag is ook: Op de Hohe Salve heb je een ronddraaiend terras maar heb je ook een ronddraaiend restaurant binnen?

WERKZE OOSTENRIJK grote banner 900 600

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Skihut Alles voor de Wintersport Banner Groot

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 27 oktober 2019 hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht