Terugblik 4 maart Saalbach, CampingWelt, Zell am See en SkiWelt

Leogang

Terugblik 4 maart Saalbach, CampingWelt, Zell am See en SkiWelt

We hebben nog heel wat video’s gevonden van de datum van 4 maart. We beginnen met beelden vanuit het Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn. Daar waren we in 2016 en hebben daar toen twee video’s opgenomen.

We hebben er zelfs nog eentje vanaf de camping. Op 4 maart 2018 hebben we daar ook wat opgenomen. De vraag die jullie stellen is meestal of er nog wel sneeuw in het dal ligt. Kijk zelf maar.

Op 4 maart 2020 was Stefan nog even in het skigebied van Zell am See en maakte daar de volgende opnames.

De 5e video is die vanuit SkiWelt, op 4 maart 2017 maakte we daar ook nog een rondje.

Van Beeck tenten

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 2 jaar (27 oktober 2019) hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...