Terugblik 5 januari 2019 sneeuwrijke periode!

CampingWelt Brixen im Thale Shovel

Terugblik 5 januari 2019 sneeuwrijke periode!

Als we terugdenken aan januari 2019 dan denken we aan heel veel sneeuw. Zoveel sneeuw was er gevallen bij ons op de camping de week er op hebben we best wat waarschuwingen afgegeven om vooral naar de camping te komen als je een caravan zou hebben. Vooral de daken dan sneeuwvrij maken was het advies!.

RTL4 Weer CampingWelt Brixen im Thale 13 jan 2019

Twee jaar geleden was het alleen maar scheppen, scheppen en scheppen. Bekijk de onderstaande video maar eens.

Deze dag ben ik zelf niet meer aan skiën toegekomen maar Stefan is nog wel in het gebied gaan skiën en het ging steeds harder sneeuwen, kijk zelf maar!

Maar er zijn meer beelden van 5 januari. Deze stammen dan uit de jaren 2017 en 2018

In 2018 op 5 januari was het beter weer, tenminste het was droog en het zicht was goed. Hoe de pistes erbij lagen destijds kun je in de video bekijken.

Op 5 januari 2017 was het weer een sneeuwfeestje en het was koud. Hoe koud? Dat hoor je in de video.

Buffy FANtastisch Oostenrijk

Buffy FANtastisch Oostenrijk… wellicht iets voor jou. De buffy(s) zijn weer te bestellen. We hebben weer een partij binnen gekregen maar let op! Op = Op. Wees er dus snel bij.

Voor een vriendenprijs van € 7,95 per buffy kunnen we deze versturen. Verzendkosten, transactiekosten is inclusief voor Nederlandse verzending. Indien we de buffy’s dienen te versturen naar België dan komt daar nog een kleine bijdrage bij. Je kunt deze buffy’s bestellen op de website van FANtastisch Oostenrijk.

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Skihut Alles voor de Wintersport Banner Groot

Instagram Banner

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht