Terugblik 7 februari 2016 Kitzbühel

Kitzbühel Resterhöhe Topfoto

Terugblik 7 februari 2016 Kitzbühel

Vandaag een terugblik naar het skigebied Kitzbühel en Kirchberg. Helaas geen hele mooie dag maar echt winterweer hoort er ook wel eens bij. Ook stond er deze dag een aardig windje. Wil je het skigebied van Kitzbühel en Kirchberg nog een keer bekijken. De video staat hieronder.

Twee jaar geelden was Stefan op 7 februari nog te vinden in Ellmau en Going, in de video werd ook nog leuk afgesloten dat we weer met de Krokus terug zijn… dat was in 2019 nog het geval maar dit seizoen is alles ander helaas. Maar hou vol er komen gewoon weer normalere tijden aan.

De Niterace in Zell am See

Als uitsmijter nog even een video die niet van onze hand kwam maar gemaakt is in Zell am See. Rond deze tijd wordt altijd in het centrum van Zell am See de Niterace gehouden, een slalom dwars door het dorp. De beelden zijn leuk en hopelijk kan dit event volgend jaar weer doorgaan.

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Buffy FANtastisch Oostenrijk

Buffy FANtastisch Oostenrijk… wellicht iets voor jou. De buffy(s) zijn weer te bestellen. We hebben weer een partij binnen gekregen maar let op! Op = Op. Wees er dus snel bij.

Voor een vriendenprijs van € 7,95 per buffy kunnen we deze versturen. Verzendkosten, transactiekosten is inclusief voor Nederlandse verzending. Indien we de buffy’s dienen te versturen naar België dan komt daar nog een kleine bijdrage bij. Je kunt deze buffy’s bestellen op de website van FANtastisch Oostenrijk.

Instagram Banner

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×