Terugblik 9 januari 2019 sneeuwdump

CampingWelt Brixen im Thale Sneeuwdump

Terugblik 9 januari 2019 sneeuwdump

Twee jaar geleden zaten we midden in een gigantische sneeuwdump dat aan de noordkant van de alpen ging vallen. Een paar dagen ervoor hadden we de daken al helemaal sneeuwvrij gemaakt maar Frau Holle had er zin in en strooide nog wat sneeuw naar beneden. Het leverde destijds prachtige beelden op. Op de dag af van vandaag een terugblik naar 9 januari 2019, wat ging het tekeer. Zie onderstaande video maar eens aan.

We verwachten de komende dagen meer va dit soort beelden te kunnen laten zien vanuit het verleden. De grote vraag is ook of we dit jaar aan de noordkant nog met een sneeuwdump te maken gaan krijgen. Nou wie weet. Hou daarvoor elke dag de weerberichten voor Oostenrijk maar in de gaten. Ieder dag om 8 uur in de ochtend staat er een weerbericht voor jullie klaar.

CampingWelt Brixen im Thale Sneeuwdump 

Buffy FANtastisch Oostenrijk

Buffy FANtastisch Oostenrijk… wellicht iets voor jou. De buffy(s) zijn weer te bestellen. We hebben weer een partij binnen gekregen maar let op! Op = Op. Wees er dus snel bij.

Voor een vriendenprijs van € 7,95 per buffy kunnen we deze versturen. Verzendkosten, transactiekosten is inclusief voor Nederlandse verzending. Indien we de buffy’s dienen te versturen naar België dan komt daar nog een kleine bijdrage bij. Je kunt deze buffy’s bestellen op de website van FANtastisch Oostenrijk.

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Haus Steiner

Instagram Banner

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht