Terugblik Bramberg am Wildkogel

Bramberg

Terugblik Bramberg am Wildkogel

Dit keer een terugblik naar Bramberg die dit jaar ook op het programma stond om te bezoeken maar of dat gaat gebeuren is de vraag. Vandaar dat we de oude beelden maar hebben opgedoken en deze willen we graag aan jullie laten zien.

Ook hebben we daar in onze ogen de mooiste afdaling geskied naar het dal van Neukirchen. Een lange afdaling en die is geweldig. Wat minder geweldig was dat de helmcamera nu net niet op stabiliteit stond maar geniet van de beelden. Van super zonnig ging het de mist in en in het dal scheen de zon weer.

Wie heeft ook deze afdaling wel eens gedaan?

Overigens is er ook nog een andere mooie afdaling van 14 kilometer. Dan kom je weer uit in Bramberg en is tevens rodelbahn. Vooral dat laatste zou je eens moeten doen op deze piste/rodelbahn maar dan wel in de avond.

Bramberg Wereldrecord Rodel

Bramberg am Wildkogel

ChaletsPlus Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Buffy FANtastisch Oostenrijk

Buffy FANtastisch Oostenrijk… wellicht iets voor jou. De buffy(s) zijn weer te bestellen. We hebben weer een partij binnen gekregen maar let op! Op = Op. Wees er dus snel bij.

Voor een vriendenprijs van € 7,95 per buffy kunnen we deze versturen. Verzendkosten, transactiekosten is inclusief voor Nederlandse verzending. Indien we de buffy’s dienen te versturen naar België dan komt daar nog een kleine bijdrage bij. Je kunt deze buffy’s bestellen op de website van FANtastisch Oostenrijk.

Skihut Alles voor de Wintersport Banner Groot

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 1 jaar (27 oktober 2019) hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht