Terugblik Bubble Express Brixen im Thale 24 maart 2019

Brixen im Thale Zinsbergbahn Bubble Express

Terugblik Bubble Express Brixen im Thale 24 maart 2019

In maart 2019 hebben we afscheid genomen van een lift die bijna iedereen nog wel kent als die is geweest in Brixen im Thale. Ook de eerste lift met een kap voor slecht weer. Van deze lift hebben we destijds ook afscheid genomen. Uiteraard is dit vastgelegd op video. We gaan 5 jaar terug in de tijd. Benieuwd hoe het toen was? Er lag toen zeker meer sneeuw dan nu het geval is.

Maar toen we boven waren bij het bergstation van de Bubble Express (Zinsbergbahn) ook maar een video gemaakt van de hele piste. Naar zo’n ritje verlangen we best maar dat wordt waarschijnlijk niet eerder dan volgend winterseizoen.

Natuurlijk deze dag ook nog het skigebied van SkiWelt ingegaan ook dat kun je terug kijken. Het blijft toch een beetje jaloersmakend deze beelden.

Zinsbergbahn Bubble Express Brixen im Thale

Zinsbergbahn Bubble Express Brixen im Thale

Summit Travel banner 2020 1000x600

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft twee facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...