Terugblik Early Bird SkiWelt 21 februari 2019

SkiWelt Early Bird Skiline 21 feb 2019 105 km

Terugblik Early Bird SkiWelt 21 februari 2019

We kwamen ook deze video tegen. Normaal gesproken is dat één van de hoogtepunten van het seizoen. Op één dag zoveel mogelijk kilometers skiën en dan niet een lift pakken die je 30 keer op een dag doet maar echt het hele gebied doorkruisen.

In SkiWelt is dat echt mogelijk om op één dag zoveel kilometers te maken omdat de liften al opengaan om half 8 in de ochtend. Normaal gesproken is dat iedere donderdag vanaf 1 februari…dit jaar is dat anders. Wij skiën langs alle dorpen en van elk dorp wordt ook de dalafdaling gemaakt. Je ziet veel op zo’n dag.

Ieder jaar skiet ook Simone mee en ik weet zeker dat als zij de beelden ziet er enorm gebaald wordt dat we dit rondje dit jaar niet kunnen doen. Maar als je bijna heel SkiWelt wilt zien en hoe de pistes zijn dan kun  je het beste deze video bekijken.

Ieder jaar is het ook een sport om je eigen record te breken. In 2018 hebben we maar liefst 120 km geskied. Vaak wordt er dan ook gevraagd of de km van de liften meetellen. Nee zeker niet, het zijn echt geskiede kilometers. Dat jaar waren de omstandigheden perfect. Perfecte pistes en erg rustig. Jullie herinneren vast wel die krokus vakantie dat het zo extreem koud was. Juist die week hebben we de early bird gedaan. Het is dat we nog zijn gaan lunchen anders hadden we de 130 km wel aangetikt. Nu is dat een uitdaging die we over één jaar gaan doen.

Skiwelt Wilder kaiser Brixental Topfoto

Afgelopen jaar hebben we ook de Early Bird gedaan maar helaas hebben we deze video niet gemonteerd. Teveel te doen en toen het half maart was… was het over met skiën. Reden vast wel bekend.

De Early Bird video van 2018 hebben we toch ook maar voor jullie klaargezet. Volgend jaar hopelijk weer een nieuwe recordpoging!

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Instagram Banner

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht