Terugblik Early Bird SkiWelt 21 februari 2019

SkiWelt Early Bird Skiline 21 feb 2019 105 km

Terugblik Early Bird SkiWelt 21 februari 2019

We kwamen ook deze video tegen. Normaal gesproken is dat één van de hoogtepunten van het seizoen. Op één dag zoveel mogelijk kilometers skiën en dan niet een lift pakken die je 30 keer op een dag doet maar echt het hele gebied doorkruisen.

In SkiWelt is dat echt mogelijk om op één dag zoveel kilometers te maken omdat de liften al opengaan om half 8 in de ochtend. Normaal gesproken is dat iedere donderdag vanaf 1 februari. Dit jaar is de Early Bird weer in ere hersteld. Wij skiën langs alle dorpen en van elk dorp wordt ook de dalafdaling gemaakt. Je ziet veel op zo’n dag.

Maar als je bijna heel SkiWelt wilt zien en hoe de pistes zijn dan kun  je het beste deze video bekijken.

Ieder jaar is het ook een sport om je eigen record te breken. In 2018 hebben we maar liefst 120 km geskied. Vaak wordt er dan ook gevraagd of de km van de liften meetellen. Nee zeker niet, het zijn echt geskiede kilometers. Dat jaar waren de omstandigheden perfect. Perfecte pistes en erg rustig. Jullie herinneren vast wel die krokus vakantie dat het zo extreem koud was. Juist die week hebben we de early bird gedaan. Het is dat we nog zijn gaan lunchen anders hadden we de 130 km wel aangetikt. Nu is dat een uitdaging die we over één jaar gaan doen.

Skiwelt Wilder kaiser Brixental Topfoto

Afgelopen jaar hebben we de Early Bird niet kunnen doen de reden is vast wel bekend toch?

De Early Bird video van 2018 hebben we toch ook maar voor jullie klaargezet. Hopelijk kunnen we de Early Bird as. donderdag weer doen…. als alles meezit.

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Instagram Banner

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Dieters Sportshop Westendorf groot

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...