Terugblik Kirchberg 2017 en afdaling Fleckalm

Fleckalmbahn

De oude Fleckalmbahn

Terugblik Kirchberg 25 februari 2017 en afdaling Fleckalm

We hebben vandaag een terugblik naar 25 februari 2017. Deze dag waren we in het skigebied van Kitzbühel en Kirchberg. We hebben daar zeker een video update gemaakt maar we beginnen eerst met een afdaling die we daar hebben gemaakt. De Fleckalmafdaling. Dit is een afdaling die we nog niet veel hebben laten zien.

De video update van deze dag waarbij we ook nog bij de Hahnenkamm zijn gaan kijken en skiën.

Maar we hebben op de datum van 25 februari nog een aantal video’s gevonden. In 2018 waren we in het Stubaital en maakte we een leuk rondje in Schlick2000. In 2019 waren we op de Kitzsteinhorn (Kaprun) en in 2020 waren ook in het gebied van Kitzbühel en Kirchberg. Deze video’s staan allemaal hieronder.

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Instagram Banner

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 1 jaar (27 oktober 2019) hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Skihut Alles voor de Wintersport Banner Groot

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht