Terugblik Kitzbühel Pass Thurn 22 februari 2017

Kitzbühel Resterhöhe auto onder de sneeuw

Terugblik Kitzbühel Pass Thurn 22 februari 2017

We kwamen nog een terugblik tegen van een ander jaar. Vandaag hebben jullie al een terugblik kunnen zien naar 22 februari 2020 (Saalbach) maar we hebben nog eens goed in ons archief gekeken maar we hebben er zelfs nog drie gevonden uit 2017. Deze zijn allemaal opgenomen in het skigebied van Kitzbühel maar dan wel bij Resterhöhe/Jochberg.

Van deze dag hadden we ook nog een skicompilatie gemaakt en ook kun je de hele afdalingen zien die bij de Bärenbadkogel 2 ligt.

Na het zien van deze beelden willen we terug maar dat gaat niet. Veel van ons kijken al uit naar het volgende winterseizoen of wellicht nog skiën in april/mei of wellicht zelfs juni op de gletsjers. Tot welke categorie hoor jij? Al geboekt.

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Instagram Banner

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 1 jaar (27 oktober 2019) hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...