Terugblik Kitzbühel Pass Thurn en Skicircus Saalbach 22 februari

Kitzbühel Resterhöhe auto onder de sneeuw

Terugblik Kitzbühel Pass Thurn en Skicircus Saalbach 22 februari

We doen weer een terugblik naar een zelfde datum vanuit een ander jaar. We hebben nog eens in onze archieven gekeken en kwamen nog video updates tegen vanuit het skigebied van Kitzbühel en het Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn.

In Kitzbühel waren we voornamelijk aanwezig bij Resterhöhe en Jochberg en het Skicircus…kijk zelf maar eens hoe het er toen was.

Van deze dag hadden we ook nog een skicompilatie gemaakt en ook kun je de hele afdalingen zien die bij de Bärenbadkogel 2 ligt.

Ook een terugblik naar het Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn. Het jaartal is 2019…

Na het zien van deze beelden willen we toch weer de pistes op. In maart en april is er nog steeds wat te boeken. Kijk anders eens op onze accommodatiepagina.

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 2 jaar (27 oktober 2019) hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×