Terugblik Koningsdag 2018 Kaprun Kitzsteinhorn

Kaprun Kitzsteinhorn

Terugblik Koningsdag 2018 Kaprun Kitzsteinhorn. Het voelt toch wat vreemd aan, alle koningsdagen van 27 april waren wij altijd in Oostenrijk te vinden. Tevens was dit dan ook het weekend waar wij het skiseizoen gingen afsluiten. Vaak deden we dat dan op de Kitzsteinhorn, Stubaiergletsjer of de Pitztaler Gletsjer. Nu zitten we in Nederland en hebben “huisarrest” tenminste zo voelt dat echt. Zeker als je altijd maar onderweg bent tussen Nederland en Oostenrijk maar ook zeker in Oostenrijk.

Toch willen we terugblikken op Koningsdag 2018 op de Kitzsteinhorn. Wat we die dag hebben beleefd kun je hieronder nog eens na kijken in de video update Terugblik Koningsdag 2018. Overigens was het in de dalen volop zomer qua temperatuur en op de gletsjer lenteachtig.

Kaprun Kitzsteinhorn

Summit Travel Banner2019-1000x600-2

ChaletsPlus Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...