Terugblik laatste ritje treintje van Ellmau

Ellmau treintje

Terugblik laatste ritje treintje van Ellmau in de zon

Het paasweekend van 2015 stond destijds in het teken van het afscheid nemen van “het treintje van Ellmau” Op de zonnigste dag van het weekend hebben we nog wat leuke opnames kunnen maken van deze legendarische trein. Ook zijn we nog bij de bestuurder in de cabine gestapt en ook hier zijn beelden van, zelfs helemaal tot het bergstation.

Mocht je deze beelden nog een keer willen zien, hieronder staan ze.

Overigens in Ellmau staat in het dal nog één treintje ergens opgesteld maar ga je met de nieuwe Hartkaiserbahn omhoog dan staat de ander bij het bergstation.

Ellmau Hartkaiser treinEllmau Hartkaiserbahn treintje

Overigens de laatste dag dat het treintje in bedrijf was waren we er ook. Deze krijgen jullie komende week ook nog te zien. Het was al een aantal dagen in april maar het leek wel januari zo winters zag het er uit. Maar geduld, deze video komt komende week nog aanbod.

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Instagram Banner

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 1 jaar (27 oktober 2019) hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht