Terugblik laatste skidag Westendorf 2 april 2018

Terugblik laatste skidag Westendorf 2 april 2018

Deze maand (april) blikken we ook nog terug met een aantal video updates met dezelfde datum als vandaag (kan een dagje tussen zitten) We hebben zeker niet meer elke dag een video update vanuit de oudheid klaar staan maar wat we hebben dat laten we nog wel zien deze maand.

Onze laatste skidag in SkiWelt van het seizoen 2017/2018 was op 2 april. Het was geweldig weer en we wilde echt nog vele zonneuren maken dus dan ga je skiën in Westendorf. Hoe dat was? Kijk zelf maar.

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Instagram Banner

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 2 jaar (27 oktober 2019) hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...