Terugblik naar 19 januari 2017 t/m 2020

Westendorf Hahnenkamm Warm Up

Terugblik naar 19 januari 2017 t/m 2020

In 2017 waren we bij de allerlaatste Hahnenkamm warmup in Westendorf. Waarom de de allerlaatste? Nou de lift waarmee je omhoog werd gebracht is er niet meer. Het was een oude 2 persoonslift die een behoorlijke kostenpost was en weinig werd ingezet. Op zich heel jammer want het is een geweldige piste met zeker wat steile passages.

Maar goed de laatste Hahnenkamm Warmup en dat is dan ook een slalom. De winnaar heeft zich bij ons voor het eerst laten horen. Het is Manuel Feller die zeker nu na 4 jaar een gespecteerde skiër is. Vorige week zijn eerste slalom wedstrijd gewonnen in Flachau.

Maar bekijk deze terugblik. Hopelijk komt deze wedstrijd ooit weer terug op deze helling.

Ook hebben we nog video’s van de jaren 2018 t/m 2020 en dan bedoelen we dus ook een video opgenomen op 19 januari. We zetten ze maar even achter elkaar.

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Buffy FANtastisch Oostenrijk

Buffy FANtastisch Oostenrijk… wellicht iets voor jou. De buffy(s) zijn weer te bestellen. We hebben weer een partij binnen gekregen maar let op! Op = Op. Wees er dus snel bij.

Voor een vriendenprijs van € 7,95 per buffy kunnen we deze versturen. Verzendkosten, transactiekosten is inclusief voor Nederlandse verzending. Indien we de buffy’s dienen te versturen naar België dan komt daar nog een kleine bijdrage bij. Je kunt deze buffy’s bestellen op de website van FANtastisch Oostenrijk.

Banner Bluetribe 1200x400

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Instagram Banner

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 1 jaar (27 oktober 2019) hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht