Terugblik naar 22 februari 2020 Skicircus Saalbach

Saalbach richting Fieberbrunn Reiter Ost

Terugblik naar 22 februari 2020 Skicircus Saalbach

De  komende week kijken we ook terug naar eerder opgenomen video updates. Dit keer de laatste keer dat we in het Skicircus waren. Dat was exact één jaar geleden. We hadden deze dag FANtastisch Kaiserwetter. Als je de video ziet krijg je alleen nog maar meer heimwee. Geweldige pistes en ook zit onze lievelingspiste erin. Wat zou dat nu zijn. Het is de afdaling die ligt op de Schattberg. Vanaf de top is het afwisseld van zwart naar rood en je kan er zo geweldig skiën. Ook in wat warm weer periodes blijft normaal gesproken deze piste prima (noordhelling) Maar bekijk de video maar eens?

Zodra we weer de kans krijgen om daar een rondje te kunnen maken zullen jullie dat ook zeker hier gaan zien. Wanneer, dat is nog even de vraag maar zeker volgend jaar. Laten we dat afspreken.

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Instagram Banner

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 1 jaar (27 oktober 2019) hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht