Terugblik naar 28 april 2016, 2018 en 2019

FANtastisch Oostenrijk skipak

Foto van vandaag 28 april 2021 maar de terugblik staat hieronder

Terugblik naar 28 april 2016, 2018 en 2019

Vandaag is één van onze teamleden te vinden op de Kitzsteinhorn (eigenlijk twee leden want er kwam ook zomaar onverwachts bezoek vanuit Karinthië, Liesebrucke) Het weer vandaag is echt FANtastisch maar kijken we naar de jaren hiervoor dan liet de zon het steevast afweten op 28 april. Gingen we naar de Stubaier gletsjer dan was het daar juist weer wat zonniger.

Al deze video’s zijn hieronder te zien.

Beter weer hadden we in het jaar ervoor (2018) Toen waren we op de Stubaier Gletsjer te vinden. Kijk maar!

Tot slot nog een video uit 2016. Ook toen waren we op de Kitzsteinhorn en helaas liet de zon het ook afweten. Het kan niet altijd kaiserwetter zijn toch.

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Oostenrijkse Winkel grote banner

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 1 jaar (27 oktober 2019) hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Instagram Banner

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...