Terugblik naar 29 januari 2016 en 2017

Hopfgarten

Terugblik 29 januari 2016 en 2017

Daar zijn we weer met een terugblik naar dezelfde dag en maand van een jaar. De eerste video is gemaakt door Stefan en het blijven toch heerlijke beelden te zien. Beelden ook om weer naar uit te kijken.

In het jaar 2016 was Stefan in Kirchberg en ook weer met zeer zonnige omstandigheden.

In 2017 was ook de Zeller See in Zell am See weer eens dicht gevroren. Dat gebeurd zeker niet ieder jaar meer maar we hadden een behoorlijke koude periode achter de rug dus de mensen konden weer te voet over het meer lopen. Ook zal er ongetwijfeld wel een schaatsbaantje zijn geweest.

Bevroren meer van Zell am See

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Buffy FANtastisch Oostenrijk

Buffy FANtastisch Oostenrijk… wellicht iets voor jou. De buffy(s) zijn weer te bestellen. We hebben weer een partij binnen gekregen maar let op! Op = Op. Wees er dus snel bij.

Voor een vriendenprijs van € 7,95 per buffy kunnen we deze versturen. Verzendkosten, transactiekosten is inclusief voor Nederlandse verzending. Indien we de buffy’s dienen te versturen naar België dan komt daar nog een kleine bijdrage bij. Je kunt deze buffy’s bestellen op de website van FANtastisch Oostenrijk.

Skihut Alles voor de Wintersport Banner Groot

Instagram Banner

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 1 jaar (27 oktober 2019) hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht