Terugblik naar 29 januari 2016 en 2017

Hopfgarten

Terugblik 29 januari 2016 en 2017

Daar zijn we weer met een terugblik naar dezelfde dag en maand van een jaar. De eerste video is gemaakt door Stefan en het blijven toch heerlijke beelden te zien. Beelden ook om weer naar uit te kijken.

In het jaar 2016 was Stefan in Kirchberg en ook weer met zeer zonnige omstandigheden.

In 2017 was ook de Zeller See in Zell am See weer eens dicht gevroren. Dat gebeurd zeker niet ieder jaar meer maar we hadden een behoorlijke koude periode achter de rug dus de mensen konden weer te voet over het meer lopen. Ook zal er ongetwijfeld wel een schaatsbaantje zijn geweest.

Bevroren meer van Zell am See

Skihut Alles voor de Wintersport Banner Groot

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 2 jaar (27 oktober 2019) hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Int2sportbrand banner januari 22 Groot

WERKZE OOSTENRIJK grote banner 900 600

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...