Terugblik naar 31 december 2016 t/m 2019

Kitzbüheler Horn Kitzbühel

Terugblik naar 31 december 2016 t/m 2019

Vandaag alweer de laatste dag van het jaar van 2021. Voor velen van jullie een zege dat we dit rampjaar achter ons kunnen laten. Laten we hopen dat 2022 anders gaat verlopen dan 2021 (en 2020). Maar we zijn er zeker nog niet. Wat we wel kunnen doen dat is positief zijn en doen alsof het glas halfvol is. De meeste reactie die wij krijgen gaan ook die kant op. Een enkeling schiet nog wel eens de bocht uit… maar genoeg hierover.

In dit bericht blikken we terug naar een aantal video’s die gemaakt zijn op 31 december en dan hebben we het over voorgaande jaren.

In 2019 op de laatste dag van het jaar waren we op de Kitzbüheler Horn een heerlijk gebied!

Op 31 december 2017 waren we op de Stubaier Gletsjer en daar hadden we destijds twee video’s gemaakt. O wat zouden we daar weer graag eens een tochtje willen maken…

31 december 2016 waren we in het gebied van Westendorf. Het was geen uitbundige sneeuwrijke december geweest maar er viel prima te skiën. Kijk maar en als je de oude Fleidinglift nog wil zien dan kan dat ook.

Sport2000 Skischoen op Maat

Banner Sport2000 Ski Schoen op maat

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Werken in Oostenrijk make it happen

Werken in Oostenrijk make it happen

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 2 jaar (27 oktober 2019) hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...