Terugblik naar 31 december 2016 t/m 2019

Kitzbüheler Horn Kitzbühel

Terugblik naar 31 december 2016 t/m 2019

Vandaag alweer de laatste dag van het jaar van 2020. Voor velen van jullie een zege dat we dit rampjaar achter ons kunnen laten. Laten we hopen dat 2021 anders gaat verlopen dan 2020. Maar we zijn er zeker nog niet. Wat we wel kunnen doen dat is positief zijn en doen alsof het glas halfvol is. De meeste reactie die wij krijgen gaan ook die kant op. Een enkeling schiet nog wel eens de bocht uit… maar genoeg hierover.

In dit laatste bericht van 2020 een terugblik naar een aantal video’s die gemaakt zijn op 31 december en dan hebben we het over voorgaande jaren.

In 2019 op de laatste dag van het jaar waren we op de Kitzbüheler Horn een heerlijk gebied!

Op 31 december 2017 waren we op de Stubaier Gletsjer en daar hadden we destijds twee video’s gemaakt. O wat zouden we daar weer graag eens een tochtje willen maken…

31 december 2016 waren we in het gebied van Westendorf. Het was geen uitbundige sneeuwrijke december geweest maar er viel prima te skiën. Kijk maar en als je de oude Fleidinglift nog wil zien dan kan dat ook.

Buffy FANtastisch Oostenrijk

Buffy FANtastisch Oostenrijk

Wegens gigantisch succes zijn we door al onze Buffy’s heen. We hebben een extra bestelling gemaakt maar deze zijn naar verwachting weer in januari 2021 leverbaar. Wel kunnen jullie alvast de buffy’s voor-bestellen. We noemen dat een pre order. Met het achterlaten van je e-mailadres kunnen we je dan een bericht sturen zodra de nieuwe Buffy’s er zijn!

Als alles goed gaat hebben we de buffy’s in januari weer binnen. Wil je een bericht krijgen van ons en ook bestellen, ga dan naar het bericht waar je de buffy zogenaamd kunt pre-orden.

Laat daar je e-mailadres achter en je krijgt van ons een bericht met een link zodat je meteen jouw buffy(s) kunt bestellen. Voor een vriendenprijs van € 7,95 per buffy kunnen we deze versturen. Verzendkosten, transactiekosten is inclusief voor Nederlandse verzending. Indien we de buffy’s dienen te versturen naar het buitenland dan komt daar nog een kleine bijdrage bij. Een buffy is net wat comfortabeler te dragen in de skiliften het komende winterseizoen. Je kunt deze buffy’s bestellen op de website van FANtastisch Oostenrijk.

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Instagram Banner

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht