Terugblik naar 6 april 2015 Ellmau

Ellmau Hartkaiserbahn Trein

Terugblik naar 6 april 2015 Ellmau

Een paar dagen geleden lieten we jullie nog bijna de hele rit van de oude Hartkaiserbahn zien in Ellmau. Jullie weten wel, dat treintje dat er ooit was.

In deze video van exact 6 jaar geleden (6 april 2015) hebben we er echt voor het laatste ingezeten. Het zal rond een uur of 3 geweest zijn in de middag en de treintjes zullen nog een paar maal heen en weer zijn geweest maar het was toen echt afgelopen. Het decor was erg winters en dat voor de eerste week van april. Het was erg koud en er viel ook heel veel sneeuw, bijna een gelijke situatie aan het weer van deze week in de Oostenrijkse Alpen. Bekijk de video maar weer eens.

Overigens de volgende dag werd de lift meteen ontmanteld. Zie hieronder nog een aantal foto’s van deze dag.

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Instagram Banner

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 1 jaar (27 oktober 2019) hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht