Terugblik naar 6 januari, wat een afdalingen!

Jochberg Wagstätt

Terugblik naar 6 januari, wat een afdalingen!

Wat een geweldige skidag was het toch in 2018. We waren in het gebied van Kitzbühel, Kirchberg, Jochberg en Resterhöhe te vinden. Daar is ook een video update van maar we hebben destijds ook nog de geweldige afdaling Wagstätt opgenomen. Heerlijke beelden, bekijk het zelf maar eens.

Jan was op 6 januari 2019 in de Pinzgau en heeft een video opgenomen waarin je een droneopname ziet, Jan met een opblaasband van helling af en een snoekduik in de sneeuw (ja het kind kwam weer los in Jan) en ook nog stukje geskied met een fietsskiër voor zich die een mooie klap maakt. Dit alles zie je in onderstaande video.

In 2017 was het een FANtastische skidag die je echt in hoofdletters zou moeten zetten. Kijk zelf maar en zeker de afdaling van de Ki West… WOW

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Buffy FANtastisch Oostenrijk

Buffy FANtastisch Oostenrijk… wellicht iets voor jou. De buffy(s) zijn weer te bestellen. We hebben weer een partij binnen gekregen maar let op! Op = Op. Wees er dus snel bij.

Voor een vriendenprijs van € 7,95 per buffy kunnen we deze versturen. Verzendkosten, transactiekosten is inclusief voor Nederlandse verzending. Indien we de buffy’s dienen te versturen naar België dan komt daar nog een kleine bijdrage bij. Je kunt deze buffy’s bestellen op de website van FANtastisch Oostenrijk.

Instagram Banner

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 1 jaar (27 oktober 2019) hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...