Terugblik naar afscheid Fleckalmbahn 31 maart 2019

Kirchberg Fleckalmbahn

Terugblik naar afscheid Fleckalmbahn 31 maart 2019

Twee jaar geleden hebben we afscheid genomen van de oude getrouwe Fleckalmbahn die toen 35 jaar dienst had gedaan. Het was tijd vioor iets nieuws. De nieuwe Fleckalmbahn zou gebouwd gaan worden en deze is feestelijk geopend in december 2019. Het is werkelijk een juweeltje van een lift geworden maar…. in deze video hebben we afscheid genomen van deze iconische lift. Het was tevens ook ons laatste ritje in de oude gondels.

Overigens staan er een aantal gondels in Nederland. Zelfs op een kantoor als gespreksruimte… Je kunt dit HIER nog eens nalezen.

Maar nu eerst de afscheidvideo van de oude Fleckalmbahn.

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Instagram Banner

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 1 jaar (27 oktober 2019) hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Skihut Alles voor de Wintersport Banner Groot

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht