Terugblik naar de Kitzsteinhorn Kaprun

Kaprun Kitzsteinhorn topfoto

Terugblik naar de Kitzsteinhorn Kaprun

Dit keer een terugblik naar de gletsjer van Kaprun, de Kitzsteinhorn. We hadden er graag deze week nieuwe opnames willen maken maar helaas. We zullen het moeten doen met video’s vanuit het verleden. We hebben er maar liefst drie gevonden van natuurlijk dezelfde datum, 24 februari. Het zijn de jaren 2016, 2018 en 2020.

Herkennen jullie deze gletsjer nog?

Kaprun Kitzsteinhorn 14 oktober 2020 Topfoto

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Instagram Banner

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 1 jaar (27 oktober 2019) hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...