Terugblik naar Koningsdag in Oostenrijk

Brixental 27 april 2016

27 april 2016 tot in het Brixental viel nog sneeuw

Terugblik naar Koningsdag in Oostenrijk

Koningsdag valt de laatste jaren op 27 april en dat is normaal gesproken ook onze laatste week die we dan in Oostenrijk zijn om de laatste rondjes te skiën op een gletsjer.

We hebben nog een aantal opnames kunnen achterhalen die op Koningsdag zijn gemaakt.

We waren op de Stubaier gletsjer, Kaprun de Kitzsteinhorn maar ook beelden van andere jaren vanuit het Brixental en Kitzbühel. Ben je verslaafd aan sneeuw dan zou je toch even moeten kijken.

Maar als het goed is gaan we deze week nog livebeelden zien vanaf de Kitzsteinhorn. Stefan is morgen op deze gletsjer aanwezig en zullen vast wel wat livebeelden gaan zien op facebook en de website. Jullie zijn gewaarschuwd.

Kaprun Kitzsteinhorn 14 oktober 2020

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Instagram Banner

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 1 jaar (27 oktober 2019) hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...