Terugblik naar oa. 20 januari 2017 Zell am See

Zell am See

Terugblik naar oa. 20 januari 2017 Zell am See

Ook vandaag weer een terugblik naar de datum van 20 januari. We beginnen eerst in Zell am See, daar waren we in 2017. Bekijk de beelden van destijds. Altijd leuk om weer eens beelden vanuit het verleden te bekijken. Later we ervan uitgaan dat we volgend jaar weer naar oa. dit gebied kunnen gaan.

In 2018 waren we een rondje aan het maken in Westendorf, ook ben je getuige van een helikopter die opsteeg… Morgen overigens een nieuwe bericht juist over deze reddingshelikopters.

Op deze dag stond in 2019 het skigebied van Kitzbühel centraal. We waren ook bij de training voor de afdaling in Kitzbühel. Langs het hele parcours zijn we naar beneden geskied. Maar ook trokken we verder het gebied in. Lange video maar het blijven mooie beelden.

Twee jaar geleden in 2020 brachten we een bezoek aan Resterhöhe en Jochberg. Beelden waar je vandaag de dag alleen maar jaloers op kan worden.

Skihut Alles voor de Wintersport Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Superskicard

© superskicard.com

Sölden Grote banner Heart beat of the Alps 21-22

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 2 jaar (27 oktober 2019) hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...