Terugblik Pitztal 11 januari 2020 FANtastisch

Pitztal Rifflsee

Terugblik Pitztal 11 januari 2020 FANtastisch

Dit keer een terugblik vanuit het Pitztal waar wij erg graag komen. Op één dag kun je dan in principe twee gebieden bezoeken, de Rifflsee en de Pitztaler Gletsjer. Een tip, zet je auto dan alvast bij het dalstation van de Pitztaler Gletsjer neer. Vanaf dit punt heb je een lange skiweg naar het dalstation van de Rifflsee. Daar ski je dan in de ochtend om dan vervolgens rond 12 uur de lange afdaling te maken naar het dalstation van de Pitztaler Gletsjer. Met een treintje ga je dan dwars door de berg heen om vervolgens op een schitterend plateau uit te komen (2.840 meter) Bekijk hieronder de twee skigebieden.

We schreven al dat je met een treintje omhoog gaat naar de Pitztaler Gletsjer. De meestse gaan ook aan het einde van de dag weer terug met het treintje maar weet dat er ook een soort van dalafdaling is. Het is een kruising tussen een piste en een pad. Maar het is vooral het FANtastische uitzicht dat je daar hebt. Bij mooi weer en goed zicht zou je echt deze afdeling moeten maken. Wij hebben deze afdaling alleen nog op de video staan met bewolkt weer maar als we de kans hebben om deze met mooi weer op te nemen dan zullen we dan niet nalaten.

Hopelijk kunnen we dit seizoen dat nog een keer doen!

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Instagram Banner

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 1 jaar (27 oktober 2019) hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht