Terugblik Pitztal 11 januari 2020 FANtastisch

Pitztal Rifflsee

Terugblik Pitztal 11 januari 2020 FANtastisch

Dit keer een terugblik vanuit het Pitztal waar wij erg graag komen. Op één dag kun je dan in principe twee gebieden bezoeken, de Rifflsee en de Pitztaler Gletsjer. Een tip, zet je auto dan alvast bij het dalstation van de Pitztaler Gletsjer neer. Vanaf dit punt heb je een lange skiweg naar het dalstation van de Rifflsee. Daar ski je dan in de ochtend om dan vervolgens rond 12 uur de lange afdaling te maken naar het dalstation van de Pitztaler Gletsjer. Met een treintje ga je dan dwars door de berg heen om vervolgens op een schitterend plateau uit te komen (2.840 meter) Bekijk hieronder de twee skigebieden.

We schreven al dat je met een treintje omhoog gaat naar de Pitztaler Gletsjer. De meeste gaan ook aan het einde van de dag weer terug met het treintje maar weet dat er ook een soort van dalafdaling is. Het is een kruising tussen een piste en een pad. Maar het is vooral het FANtastische uitzicht dat je daar hebt. Bij mooi weer en goed zicht zou je echt deze afdaling moeten maken. Wij hebben deze afdaling alleen nog op de video staan met bewolkt weer maar als we de kans hebben om deze met mooi weer op te nemen dan zullen we dat niet nalaten.

Recent zijn we er nog geweest op 2 januari 2022. Video Updates kun je HIER en HIER terugvinden. Hopelijk kunnen we dit winterseizoen nog een keer in dit mooie gebied langs gaan.

Pitztaler Gletser uitzichtplatform

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Skihut Alles voor de Wintersport Banner Groot

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...