Terugblik Pitztal 23 maart 2019

Pitztal Rifflsee

Terugblik Pitztal 23 maart 2019

Wat een geweldige skidag hadden we 3 jaar geleden in het Pitztal. We waren toen in 2 skigebieden die tegen elkaar aan liggen. De Rifflsee en de Pitztaler Gletsjer.

Mocht je dit zelfde rondje doen en je bent met de eigen auto, zet dan je auto neer bij de parkeerplaats van de Pitztaler Gletsjer. Tenminste bij de lift (treintje) die je naar de Pitztaler Gletsjer brengt. Loop dan een klein stukje en pak de skiweg naar de Rifflsee. Dat is een lang pad die natuurlijk wel naar beneden gaat en je komt zo bij de lift van de Rifflsee.

Lekker in de ochtend dan alle pistes daar nemen en wil je naar de Pitztaler gletsjer dan is er nog 1 lange afdaling die je brengt bij de parkeerplaats van de Pitztaler Gletsjer. Dan in de middag heerlijk op de gletsjer skiën en als het even kan neem je niet de lift (trein) naar beneden maar neem de lange afdaling die je ook weer brengt op die parkeerplaats. Als je deze afdaling kunt nemen met mooi weer dan weet je niet wat je ziet zo mooi is het daar… konden we daar al maar weer een keertje kijken.

Hieronder de video update van zowel de Rifflsee alsmede de Pitztaler Gletsjer…ook hebben  we nog een video klaar staan van het hoogste puntje van Tirol. Op meer dan 3.440 meter is daar ook een uitzichtplatform. Bekijk dit alles maar in onderstaande video’s!

De video van het uitzichtplatform hadden we als live video op facebook staan vandaar dat de kwaliteit nu net ff een tandje minder is.

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Instagram Banner

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...